Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE

Διαδικτυακά ιδιαίτερα μαθήματα μέσω  skype για απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, για Έλληνες του εξωτερικού, αλλά και για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα προνόμια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Πλέον ο μαθητής μπορεί από τον δικό του χώρο να συνδέεται με τον εκπαιδευτικό και να κάνει ένα εξίσου ποιοτικό μάθημα με τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας, έχοντας μάλιστα σαφέστατα πλεονεκτήματα. 

Αυτά είναι: 

1. Η τιμή: Το κόστος βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο, καθώς αφαιρούνται τα έξοδα μετακίνησης και δεν χρειάζονται ακριβά βιβλία και βοηθήματα, αφού με ένα κλικ θα έχετε πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

2. Η άνεση:  Τα μαθήματα γίνονται στο σπίτι σας, αρκεί να διαθέτετε έναν υπολογιστή με σύνδεση στο internet, Skype και webcam. Έτσι, δεν λείπει ούτε η ηχητική, ούτε η οπτική επαφή με τον εκπαιδευτικό, ενώ με καλή οργάνωση, το υλικό του μαθήματος είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο σε αρχεία τύπου word ή pdf σε πραγματικό χρόνο.

3. Η ευελιξία: Είτε βρέχει, είτε χιονίζει, είτε νιώθετε αδιάθετοι, το μάθημα δεν χρειάζεται να χαθεί. Από την άνεση του γραφείου ή του καναπέ σας, μπορείτε να συνδεθείτε με την «αίθουσα διδασκαλίας» υπό κάθε συνθήκη. 

4. Η διασκέδαση:  Τα ιδιαίτερα μέσω skype δίνουν άλλη πνοή στη διδασκαλία. Είναι η πλέον σύγχρονη μορφή παράδοσης μαθημάτων, ενώ ταυτόχρονα κρατάνε τον ποιοτικό χαρακτήρα των κλασικών μαθημάτων και συνδυάζονται άψογα με τη διασκέδαση. Η ελευθερία και ο πλούτος που κρύβει το διαδίκτυο, εκμεταλλέυονται στο έπακρο και  πέρα από την πρόσβαση στο ποικίλης ύλης εκπαιδευτικό υλικό, μπορείτε να παίζετε online εκπαιδευτικά παιχνίδια, τα οποία με τη σωστή καθοδήγηση του εκπαιδευτικού σας κάνουν να μαθαίνετε παίζοντας!

Μη χάνετε χρόνο! Επικοινωνήστε μαζί μου αμέσως 6983246489

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου